| 1. | Which of the following statements are TRUE about the .NET CLR?
| |||||||||
Answer: Option C |
| 2. | Which of the following are valid .NET CLR JIT performance counters?
| |||||||
Answer: Option B |
| 3. | Which of the following statements is correct about Managed Code? | |||||||||
Answer: Option D |
| 4. | Which of the following utilities can be used to compile managed assemblies into processor-specific native code? | |||||||||
Answer: Option B |
| 5. | Which of the following are NOT true about .NET Framework?
| |||||||
Answer: Option C |
| 6. | Which of the following components of the .NET framework provide an extensible set of classes that can be used by any .NET compliant programming language? | |||||||||
Answer: Option A |
| 7. | Which of the following jobs are NOT performed by Garbage Collector?
| |||||||
Answer: Option C |
| 8. | Which of the following .NET components can be used to remove unused references from the managed heap? | |||||||||
Answer: Option C |
| 9. | Which of the following statements correctly define .NET Framework? | |||||||||
Answer: Option A |
| 10. | Which of the following constitutes the .NET Framework?
| |||||||
Answer: Option B |
| 11. | Which of the following assemblies can be stored in Global Assembly Cache? | |||||||||
Answer: Option C |
| 12. | Code that targets the Common Language Runtime is known as | |||||||||
Answer: Option D |
| 13. | Which of the following statements is correct about the .NET Framework? | |||||||||
Answer: Option C |
| 14. | Which of the following is the root of the .NET type hierarchy? | |||||||||
Answer: Option A |
| 15. | Which of the following benefits do we get on running managed code under CLR?
| |||||||||
Answer: Option E |
| 16. | Which of the following security features can .NET applications avail?
| |||||||
Answer: Option C |
| 17. | Which of the following jobs are done by Common Language Runtime?
| |||||||||
Answer: Option E |
| 18. | Which of the following statements are correct about a .NET Assembly?
| |||||||
Answer: Option A |
| 19. | Which of the following statements are correct about JIT?
| |||||||
Answer: Option A |
| 20. | Which of the following are parts of the .NET Framework?
| |||||||||
Answer: Option B |
No comments:
Post a Comment